PONUDA STANOVA

Objekat Sokolski dom Bijeljina

Na lokaciji pored Sokolskog doma u Bijeljini počinjemo sa izgradnjom novog stambeno-poslovnog objekta. Visoko prizemlje plus četiri etaže broje ukupno 41 stambenih jedinica i 1 lokal, sa podzemnom garažom od 24 garažna mjesta i liftom koji kreće iz garaže. Sjeverna strana ima pogled na glavnu ulicu i OŠ Vuk Karadžić, zapadna strana na Sokolski dom i centar grada, a južna strana na Radnikov stadion.

PONUDA STANOVA

Objekat Gradski Park Bijeljina

Preko puta samog ulaza u gradski park u Bijeljini, na uglu ulica Kneza Miloša i Maleševske, započeli smo naš novi stambeno poslovni projekat. Jedna od najatraktivnijih lokacija u Bijeljini sa pogledom na zelenilo gradskog parka, imaće podrum u kome su smještena garažna mjesta, prizemlje i četiri sprata sa 2 lokala i 17 stambenih jedinica.

PONUDA STANOVA

Objekat Kneginje Milice Bijeljina / faza 2

Druga faza našeg novog projekta u ulici Kneginje Milice u blizini vrtića Čika Jova Zmaj. Zgrada na veoma atraktivnoj lokaciji u samom centru grada, a opet izolovana og gradske buke i vreve. Zadržavamo naš nivo i kvalitet gradnje i nudimo svim stanarima ugodan boravak. Zgrada će imati 26 stambenih jedinica.

PONUDA STANOVA

Objekat Kneginje Milice Bijeljina / faza 1

Prva faza našeg novog projekta. Zgrada na veoma atraktivnoj lokaciji u samom centru grada, a opet izolovana og gradske buke i vreve. Zadržavamo naš nivo i kvalitet gradnje i nudimo svim stanarima ugodan boravak. Zgrada će imati 29 stambenih jedinica bez poslovnog prostora.

PONUDA STANOVA

Objekat Sremska 1

Sa gradnjom smo počeli u februaru 2018.-e godine. U tom trenutku najveća i najmodernija stambeno-poslovna zgrada u Bijeljini sa 91 stambenom jedinicom i 1.500 mposlovnog prostora. Zgrada je izgrađena sa najmodernijim materijalima, odličnom toplotnom izolacijom, a samo grijanje je na ekonomičnom sistemu toplotnih pumpi. Stanarima na raspolaganju je i kompletan krov zgrade, kao dvotište izolovano od vanjskih pogleda. Očekivani završetak radova je početak 2020.-te godine.

RASPRODATO