PONUDA STANOVA

STANOVI

Želite li stan u namodernijoj i najvećoj zgradi u Bijeljini????

Mihajlović invest doo je u Aprilu 2018. godine započeo izgradnju stambeno/poslovnog objekta.

Objekat je zamišljen kao moderan koncept zatvorenog stanovanja sa svim pratećim sadržajima koje nudi stanovanje u sklopu Šoping centra i blizine ostalih komercijalnih sadržaja, sa uslugama portira domara i redovnog odražavanja čistoće objekta. 

LOKACIJA na kojoj se gradi pomenuti objekat nalazi se na pješačkoj udaljenosti od centra grada, u sklopu Šoping centra Mihajlović na adresi Sremska broj 1 u Bijeljini.

Stambeno/polsovni objekat će u svom sastavau imati 91 stambenu jedinicu i lokale površine od 400 m2 do 2000 m2. Stabene jedinice su veličine od 30 m2 do 134 m2

Svaka stambena jedinica ima obezbjeđeno parking mjesto, uključujući 43 garažna mjesta u podrumu zgrade. Garažna mjesta su šira od 3m što je znatno veće nego standardno parking mjesto. Podrum je opremljen sprinkler mrežom za zaštitu od požara kao i  senzorskom ventilaciom za odvod štetnih gasova. Rampa za silaz u podrum je natkrivena, sa 15% pada i širine preko 6 m, što je više nego dovoljno za nesmetan silaz.

Zidanje objekta je projektovano termo blokom (Porotherm-Austrija) 25 cm depljine, sa značajno boljim termo i zvučnim osobinama u odnosu na klasičan giter blok. Takođe i pregradni zidovi između stambenih jedinica će biti izrađeni od termo bloka 25cm.

GRIJANJE OBJEKTA  je projektovano sa najekonomičnijim sistemom grijanje preko TOPLOTNIH PUMPI voda-voda, što će omogućiti dvostruko povoljnije grijanje u odnosu na gradsku toplanu ili Električnu energiju. Predviđena je kombinacija podnog grijanja u hodnicima stanova, kupatilima i kuhinjama, dok su u sobama predviđeni čelični Austrijski radijatori. 

STOLARIJA izrađena od PVC Njemačkih profila. Na većini stambenih jedinica su predviđeni veći prozori. Svi prozori su sa ugrađenim roletnama. Stakla su niskoemisiona punjena argonom. Vanjska boja stolarije je antracit siva a unutrašnja bijela.

Balkoni-lođe su predviđene da budu ograđene od inoksno-staklenih ograda. Zidovi na lođama su obrađeni alu-bond fasadom u prirodnoj boji drveta. 

Podovi će biti obloženi najkvalitetnijim hrastovim parketom ili eger austrijskim laminatima 12mm, sa dizajnom koji će kupac moći sam da bira. Takođe, predviđena je najkvalitetnija španska i italianska keramika za hodnike, kuhinje i kupatila, što će takiođe kupac moći sam da bira u toku završetka radova, uljučujući i izbor nekoliko vrsta sanitarija. 

RAVAN KROV sa sadržajima za rekreaciju, zabavu djece i odmor.

DVA LIFTA koji se kreću od garažnog prostora do krova zgrade.

Neki projektantski detalji modernog izgleda unutrašnjoski objekta:

-široka stubišta i hodnici (širi od standarda) sa inoskno-staklenom ogradom

-veliki prostor oko lifta ukrašen sa spuštenim plafonom, prostorom za sjedenje, ogledalima itd...

-široki hodnici obrađeni granitnom keramikom vrhunskog kvaliteta

-protivpožarna vrata modernog dizajna sa dodatnim proširenjima na kojima će biti obezbjeđen prostor za zvono, ime i prezime stanara, redni broj stana itd..

-digitalni interfoni, led senzorska rasvjeta, digitalni ključ/kartica za ulazak u zgradu ztvaranje prinošenjem kartice/ključa na kontakt)

PONUDA STANOVA

GRUBA GRADNJA - način i materijali

Zidanje objekta termo blokom po Austrijskoj tehnologiji. blok je dimenzija: širina 38 cm, debljina 25 cm i visina 23,8 cm. Termo blok je dva i po puta veći od običnog giter bloka, to mu povećava brzinu zidanja, daje značajno ravniji zid zbog žlijebova koji se uklapaju, a posebno povećava toplotne i zvučne karakteristike nekoliko puta u odnosu na klasičan giter blok.

Objekat se gradi putem izlivanja armirane betonske konstrukcij sa ravnim pločama - plafonima (bez nosećih greda) od punog betona debljine 22 cm.

Podrumski noseći betonski zidovi i stubovi su urađeni od vodonepropusnog betona, sa dodatnim izolacijama iz programa Sika (bubrujuća guma i lim) na sastavu vertikalnih i horizontalnih betonskih površina, što trajno spriječava prodor površinskih i podzemnih voda u podrumske prostorije. Spoljašnja strana podrumskih zidova obložena je sa dva sloja kvalitetnih vodonepropusnih traka, a sve dodatno zaštićeno tvrdim stirodurom i zaštitnom čepastom folijom, što pored spriječavanja oštećenja hidroizolacije povećava i izolaciju podruma i cijele zgrade.

 

PVC STOLARIJA

PVC stolarija je od najkvalitetninijh Njemačkih profila (6 komora) i okova sa ugradjenim aluminijumskim roletnama koje su nekoliko puta bolji izolator od običnih plastičnih roletni. PVC stolarija je s polja u boji antracit (tamno siva), a unutrašnja strana je bijele boje, sa 3 dihtung gume. Stakla su punjena argonom i nisko emitujuća, što značajno poboljšava toplotne i zvučne karakteristike.

ŠPANSKA KERAMIKA

Sva kupatila u stanovima se opremaju vrhunsko keramikom španskog proizvođaca ALAPLANA CERAMICA 

Dizajn, stil i detalji su tri riječi koje definišu proizvode Alaplane. Veliko ulaganje u tehnologiju i ljudstvo čine Alaplanu kompanijom sposobnom za stvaranje proizvoda sa atraktivnim završecima i posebnim tehničkim karakteristikama.

Više o Alaplana Ceramica pogledajte ovdje >>>