PONUDA STANOVA

Objekat Promenada blok Bijeljina / Faza 3

Na lokaciji u blizini MUPa u Bijeljini, uz kanal Dašnica počinjemo sa izgradnjom 3 faze novog stambeno-poslovnog objekta. Podzemna garaža, prizemlje plus osam etaža broji ukupno 130 stambenih jedinica i 3 lokala. 

PONUDA STANOVA

Apart Hotel Zlatibor Zlatni dan

Na odličnoj lokaciji na planini Zlatibor u Srbiji počinjemo za izgradnjom Apart Hotela. Sa podzemnom garažom, restoranom u suterenu i vešerajem, kupovinom jednog od apartmana obezbijedite sebi i vašim gostima ugodan boravak na ovoj prelijepoj planini.

PONUDA APARTMANA

Objekat Ledinci

Objekat Ledinci u ulici 2. Aprila Bijeljina. Investitor Telrad

PONUDA STANOVA

Objekat Promenada blok Bijeljina / Faza 2

Na lokaciji u blizini MUPa u Bijeljini, uz kanal Dašnica počinjemo sa izgradnjom 2 faze novog stambeno-poslovnog objekta. Podzemna garaža, prizemlje plus šest etaža broji ukupno 48 stambenih jedinica i 4 lokala. Zgrada ima direktan pogled na kanal Dašnicu i novoizgrađeno šetalište.

PONUDA STANOVA

Objekat Promenada blok Bijeljina

Na lokaciji u blizini MUPa u Bijeljini, uz kanal Dašnica počinjemo sa izgradnjom novog stambeno-poslovnog objekta. Prizemlje plus šest etaža broje ukupno 72 stambene jedinice i 1 lokal. Zgrada ima direktan pogled na kanal Dašnicu i novoizgrađeno šetalište.

PONUDA STANOVA

Objekat Sokolski dom Bijeljina

Na lokaciji pored Sokolskog doma u Bijeljini počinjemo sa izgradnjom novog stambeno-poslovnog objekta. Visoko prizemlje plus četiri etaže broje ukupno 41 stambenih jedinica i 1 lokal, sa podzemnom garažom od 24 garažna mjesta i liftom koji kreće iz garaže. Sjeverna strana ima pogled na glavnu ulicu i OŠ Vuk Karadžić, zapadna strana na Sokolski dom i centar grada, a južna strana na Radnikov stadion.

PONUDA STANOVA

Objekat Kneginje Milice Bijeljina / faza 2

Druga faza našeg novog projekta u ulici Kneginje Milice u blizini vrtića Čika Jova Zmaj. Zgrada na veoma atraktivnoj lokaciji u samom centru grada, a opet izolovana og gradske buke i vreve. Zadržavamo naš nivo i kvalitet gradnje i nudimo svim stanarima ugodan boravak. Zgrada će imati 26 stambenih jedinica.

RASPRODATO

Objekat Gradski Park Bijeljina

Preko puta samog ulaza u gradski park u Bijeljini, na uglu ulica Kneza Miloša i Maleševske, započeli smo naš novi stambeno poslovni projekat. Jedna od najatraktivnijih lokacija u Bijeljini sa pogledom na zelenilo gradskog parka, imaće podrum u kome su smještena garažna mjesta, prizemlje i četiri sprata sa 2 lokala i 17 stambenih jedinica.

RASPRODATO

Objekat Kneginje Milice Bijeljina / faza 1

Prva faza našeg novog projekta. Zgrada na veoma atraktivnoj lokaciji u samom centru grada, a opet izolovana og gradske buke i vreve. Zadržavamo naš nivo i kvalitet gradnje i nudimo svim stanarima ugodan boravak. Zgrada će imati 29 stambenih jedinica bez poslovnog prostora.

RASPRODATO

Objekat Sremska 1

Sa gradnjom smo počeli u februaru 2018.-e godine. U tom trenutku najveća i najmodernija stambeno-poslovna zgrada u Bijeljini sa 91 stambenom jedinicom i 1.500 mposlovnog prostora. Zgrada je izgrađena sa najmodernijim materijalima, odličnom toplotnom izolacijom, a samo grijanje je na ekonomičnom sistemu toplotnih pumpi. Stanarima na raspolaganju je i kompletan krov zgrade, kao dvotište izolovano od vanjskih pogleda. Očekivani završetak radova je početak 2020.-te godine.

RASPRODATO